Autószerelő műhely

Autószerelő szervizünk Debrecen területén, az alábbi szolgáltatással áll rendelkezésére:

Műszaki vizsga felkészítés és vizsgáztatás

Ha Ön behozza autószerelő szervizünkbe gépkocsiját, mi átvizsgáljuk és adunk egy tételes javítási ajánlatot a műszaki vizsgára történő felkészítésre. Amennyiben Ön elfogadja, autószerelő kollégáink megfelelően felkészítik az autót a műszaki vizsgára. Ezt követően, levizsgáztatjuk a gépkocsit önálló műszaki vizsga joggal rendelkező szervizünkben. Ön készen kapja vissza az autóját, érvényes műszaki vizsgával, javítási költség és vizsgadíj számlázása mellett. Ahogy ügyfelünkké válik, onnan kezdve ingyenes SMS értesítő rendszerünk tájékoztatja Önt a műszaki vizsga lejárta előtt. Így elkerülheti, hogy az úton a rendőr megbüntesse.  Az így megtakarított időt fordítsa arra, ami Önnek igazán fontos!

Műszaki vizsga Debrecen területén – Hétvezér Autószerviz

műszaki vizsga – autószerelő – autószerviz – Debrecen

Autószerelő szerviz

Autószerelő szervizünk megfelelő műszaki háttérrel rendelkezve, szakszerű és gyors autószerelő szolgáltatás nyújtására alkalmas Debrecen területén. Beszállítóinkkal kialakult több éves jó kapcsolatunknak köszönhetően autószerelő szervizünk kiemelt kedvezményekkel rendelkezik, melyet árainkban érvényesíteni tudunk. Ez olyan szolgáltatás melynek köszönhetően Ön kedvező áron juthat hozzá alkatrészeinkhez és így az utánajárással sem kell bajlódnia.

autószerelő – autószerviz – Debrecen területén

Fékjavítás

Autószerelő szervizünk a javítás elvégzésére teljes körű fékdiagnosztikai és fékjavítást szolgáló műszerekkel rendelkezik. Fékcentrumunk gépparkja: fékerőmérő pad, lengéscsillapító mérő pad és számítógépes futómű állító műszer segíti a felmerülő fékjavítási igényeket. Autószerelő szervizünk árai éppen azért kedvezőek a fékjavítás területén, mert viszonylag alacsony az autószerelő élőmunka-költség. Gépparkunk lerövidíti a javítási és diagnosztikai időt. Próbálja ki az Hétvezér Fékcentrumot!

autószerelő – autószerviz – Debrecen

Gumiszerviz

Gumiszerelő centrírozónk a gumicseréket folyamatosan ellátja. Autószerelő szervizünkben a téli-nyári átállás gyorsan és kedvező áron történik. Ha a gépkocsi remeg, nézzen be hozzánk, kicentrírozzuk a gumit. Ha a gumiköpeny megsérült akkor cseréljük.  Állandó akcióink vannak gumiabroncsra, mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

autószerelő – autószerviz – Debrecen

Autó alkatrész beszerzés

Kedvező áron szerzünk be gyári – és után gyártott alkatrészeket. Külső beszállítóink segítségével (akik az autógyáraknak is szállítanak, hisz az autógyárak kevés alkatrészt állítanak elő), gyakran olyan alkatrészeket is be tudunk szerezni, amit máshol esetleg nem, vagy csak ritkán kap meg.

autószerelő – autószerviz – Debrecen

Olajcsere

Egy mai korszerű autó esedékes olajcseréje esetén már nem elegendő csak az olajat leengedni. Autószerelő kollégánknak műszeres diagnosztizálással vissza kell állítani a computer érzékelőjét, hogy tudja a rendszer számolni és jelezni, hogy mikor esedékes a következő olajcsere. Ha ezt Ön nem a megfelelően műszerezett autószerelő szervizben végezteti el úgy előfordulhat, hogy egy hét múlva újra megjelenik egy lámpa és Önnek újra be kell befáradnia a szervizbe egy olyan beállítás miatt amit az olaj cseréjekor kellett volna elvégezni.

autószerelő – autószerviz – Debrecen

Számítógépes futómű beállítás

Magyarországon az utak olyanok, hogy a futóművek rendszeresen elállítódnak. A hazai útviszonyokat figyelembe véve 5-10.000 km-ként érdemes lenne ellenőrizni a futóműveket. Autószerelő szervizünkben modern futómű állító műszerrel rendelkezünk. A legbonyolultabb futóművet is profi módon beállítja. A tökéletes úttartást a naprakész adatbázisunk segítségével hozzuk ki az autókból. Egy gumi árából Ön nálunk többször be tudja állítani a futóművét. Nem csak a gumicsere alkalmakat ritkítja meg, hanem a futóműalkatrészek állapotát is óvja a rendszeres felülvizsgálat. Tehát anyagilag is kifizetődő.

autószerelő – autószerviz – Debrecen

Vezérműszíj csere

Az autó azon fontos alkatrésze, aminek cseréjét  annak fontossága miatt Önnek mindenképp autószerelő szerviz szakértelmére érdemes bízni. A vezérmű szíj az autó motorjának meghajtó egységeit köti össze, akár nevezhetnénk a motor „lelkének” is. Anyagát tekintve a vezérműszíj speciális gumi és vászon, ami nemcsak a kilométerek előrehaladásával, de az évek során is öregszik és repedezik. Ezért és autó motorjának funkciójában betöltött szerepénél fogva is kiemelt fontosságú. Nagyon fontos tudni, hogy a vezérműszíj és vezetőgörgőinek cserélése autószerelő szakember ismereteit igényli. A szíjcsere során elmozduló dugattyúk vagy a rosszul felhelyezett szíj, vagy a görgők cseréjének hiánya komoly károkat okozhatnak motorban! Mindenképpen szerviz végeztesse a vezérműszíj cseréjét. A vezérműszíj a motor működésének kulcsfontosságú eleme, elszakadása a motor sérüléséhez vagy olyan jelentős károsodáshoz vezethet,  mely leállást és költséges szervizt eredményezhet.

autószerelő – autószerviz – Debrecen

Klíma karbantartás

A klímát rendszeresen tisztítani kell. Tavasszal javasolt egy autószerelő szervíz általi klíma átvizsgálás. Ha a klíma sokat van használva, érdemes egy őszi szerviz beiktatása is. Egy ilyen tisztítás maximum 30 percet vesz igénybe. Az autó klíma  elpárologtató részében gomba spórák szaporodnak el. Ettől kell fertőtleníteni a rendszert.

A klíma szerviz elmaradása nagyon komoly légúti betegségek kialakulásához vezethet. Ezt Ön nem is veszi észre azonnal (hiszen a betegség nem egy hét alatt alakul ki). Esetleg évek múlva fog kiderülni, hogy a légúti betegség visszavezethető a szerviz elmaradása miatt, a klímában keletkezett gomba spórák megjelenésére és elszaporodására. Védje családja egészségét!

autószerelő – autószerviz – Debrecen

Ide kattintva léphet kapcsolatba velünk