A hozott anyag végül mindig drágább lesz

 

Miért nem éri meg Önnek,
ha hozza az autóalkatrészt a cseréhez?

Azt gondolhatná, hogy ha Ön intézi az alkatrészek beszerzését a cserékhez, akkor azzal könnyebben kontrollálhatja a folyamatokat, hiszen jobb áron is hozzájuk juthat, mint az autószervizben. Régen, talán valóban így lehetett, illetve sok szerviz esetében talán még ma is így igaz.

Azonban a Hétvezér Autószerviz nem fogja becsapni az alkatrész árakkal és valójában azzal jár jobban, ha ezt is ránk bízza:

4 ok, amiért Ön jobban jár,
ha ránk bízza az autóalkatrészek beszerzését (is)

  1. Mi szakértőként jól és gyorsan átlátjuk, hogy mely alkatrészek, mely típusok valók az autójába. Nem erőltetjük Önre a legdrágábbat, hanem lehetőséget kap arra, hogy több verzióból kiválaszthassa a megfelelőt. Így az alkatrész épp olyan minőségben, méretben és kivitelben áll rendelkezésére, ahogyan az az autójába való, és Ön is annyit költ rá, amennyit a verziók közül a pénztárcája megengedhet.
  2. Ha ránk bízza az alkatrész-beszerzést, azzal csökken a szervizre szánt várakozási idő is, hiszen Önnek sem kell autósboltról autósboltra vándorolnia, és nekünk sem okoz gondot kerülgetni a hozott alkatrészeket, amik gyakran csak feleslegesen foglalják a helyet a szervizben. Így egyszerre több autón is dolgozhatunk, csökken az ügyfelek számára – és közöttük az Ön számára is – a várakozási idő.
  3.  Különösen fontos ok a garancia kérdése. Ha a beszerelt alkatrész, amit Ön hozott meghibásodik a garancia ideje alatt, akkor Önt terheli a bonyolult és macerás garanciális ügyintézés. Ez nem csak hosszadalmas, hanem még rugalmatlan is.
  4.  Mi azonban – a beszállítók nagy, szerződött partnereként sokkal nagyobb rutinnal átsegítjük Önt ezeken a procedúrákon.A garancia elbírálása ráadásul legtöbbször nem azonnal történik; gyakori, hogy 2-3 hét is eltelik, mire a gyártó jóváhagyja azt a bevizsgálása alapján. Ön pedig csak ez után kaphat másik alkatrészt vagy pénzt vissza.  Addig nem is tudja használni az autóját.

 Ha  az alkatrészt is nálunk szerzi be, 

  • akkor segítjük a garanciális ügyintézést is,
  • valamint megelőlegezzük Önnek az elbírálásig  az új alkatrészt
  • és nem kell fizetnie külön munkadíjat sem.
felkialto Kérjük, ne hozzon alkatrészt más forrásból, mert a javítási munkákat nem fogjuk tudni úgy kivitelezni, ahogyan Ön szeretné, és nem célunk, hogy elégedetlen ügyfélként távozzon a szervizünkből!

 

Várjuk bármilyen autós problémával, mert a Kedvencszervizem
az autójának megad mindent egy helyen!