Referenciák

Egy „sikeres” találkozás egy vonóhoroggal nem tett jót a féltett Focusom első lökhárítójának. A neten akadtam rá a Hétvezér Autószervízre. Már a honlap is meggyőző volt számomra, majd több szakmabeli is megerősítette, hogy profi munkát végeznek, így felkerestem Őket. Ritkán találkozik az ember ennyire kedves és ügyélközpontú szervízzel. Sándor felmérte a sérülést, kaptam árajánlatot és nagyfokú rugalmasságot és türelmet az időpont egyeztetésben. Ezt külön köszönöm! Szeretném kiemelni, hogy az ár a fizetéskor sem változott! A munka kifejezetten gyönyörű, hibátlan lett!Kedves Sándor és Attila, a jövőben is Hozzátok fordulok!

- Barna Róbert

A Hétvezér Autószerviz nagyon kellemes meglepetés volt számomra. Tagjai korrektek és szépen dolgoznak. Nekem fontos, hogy az autóm jó kezekben legyen és tudom, hogy bármely problémával bátran fordulhatok hozzájuk.

- Tóth Sára

Csak pár éve élek Debrecenben és megbízható, szakértő kezekre akartam bízni az autóm javítását. Bizony nem véletlen, hogy ilyen sok jó vélemény van a szervizről. Udvariasságot, korrektséget, nagy odafigyelést tapasztaltam. A 10 éves járgányom szinte újjászületett a nagy szerviz után. Azóta mindig vigyorgok a volán mögött…Bátran ajánlom mindenkinek a Hétvezér Szervizt!

- L. Sándor

Új ügyfélként, internetes keresést követően alvázvédelem céljából kerestem fel a szervizt. Közösen mértük fel az állapotot, a szükséges javításokat. Pontosan és minden úgy lett elvégezve, ahogy megbeszéltük. Őszintén mondhatom, hogy kvázi idegenként érkeztem, de jó ismerősként távoztam. Ezúton is köszönöm az elvégzett munkát a szerviz dolgozóinak.

- Radnai János

Autóvásárlás, ami eddig volt, feladta; családi döntés: a régivel már ne kisérletezzünk, keressünk megfelelőt, hopp ez jó, de Debrecenben van, mi meg pestiek vagyunk. Van ismerős, barát, vagy rokon, akit ugrasztani lehetne? Van, de nem elérhető, nem ér rá, nem ért hozzá… Hagyjuk? Még egy esély, hátha az interneten van valami…hopp… Itt egy önmagát szimpatikusan bemutó szerviz. Minden egy helyen, korrekt ajánlatok, még egy akció is – átvizsgálás 77 szempont alapján – nem túlzás ez? Oké, egy telefont megér. Kedvesek, azt vállalják, ha az autó odakerül a kereskedésből átvizsgálják. tanácsot adnak, kereskedést hívom, rendben, holnap délután, már csak a telefont kell várni…átvizsgáltuk, a motorból folyik az olaj, több helyen vastag a festékréteg, nagy valószínűséggel Karambolozott, a karosszéria rozsdás több helyen – szóval…nem ajánljuk megvételre. Távirati stílusban ennyi a történet. Ismeretlenül a távolból, szívességből megspóroltak nekem egy utat, nem tudok elég hálás lenni. Köszönöm szépen, bátran merem ajánlani másoknak is, nagyon korrekt szervíz!

- Henkrich Mihály – Budapest

Végigkarcoltam az autómat egy alacsony betontömb mentén és az autóm jobb oldalának teljes hossza sérült.Elkeseredetten kerestem fel a Hétvezér Autószervizt, mert a biztosítómban sem bíztam, így féltem a jelentős költségektől. A szerviz azonban néhány nap alatt mindent elrendezett: az autómat úgy kaptam vissza tisztán és javítva, mintha új lenne és közben a szerviz még a biztosítóval is „megvívta helyettem a harcot!”. Nagyon örülök és én is elmondhatom, hogy még budapesti létemre is a debreceni Hétvezér Autószerviz lett a Kedvencszervizem

- Farkas Erika – Budapest

Autóvásárlás előtti teljes körű átvizsgálásra és motordiagnosztikára kerestem szervizt Debrecenben, hogy képet kapjak a választott gépjármű állapotáról, esetleges hibáiról, javítási költségeiről. Az elvárásaim magasak voltak, hiszen nagy részben egy ilyen vizsgálat eredménye dönti el, hogy megvesszük-e a kiszemelt autót, s meghatározza az elkövetkező pár hónapunkat-évünket, rossz döntés esetén pedig pénztárcánk súlyát… A keresés nem tartott sokáig, hiszen az igényes honlap, valamint a referenciák azonnal meggyőztek róla, hogy ez a hely megfelel az összes minőségbeli elvárásomnak. A szolgáltatás minden részletre kiterjedő, precíz és gyors volt, természetesen javítási árkalkulációval és pár tanáccsal fűszerezve. Nagyon elégedetten távoztunk, mindenkinek csak ajánlani tudom a Hétvezér Autószervizt!

- Üdvözlettel, Tóth Gábor

Kb. 9 éve voltam először ügyfele a szerviznek és megfogott segítőkészségük, így visszatérő ügyfelük lettem. Értékelem a szakszerűséget, korrektséget, az új megoldásra való fogékonyságukat és ha számomra fontos,de kisebb jelentőségű igénnyel jelentkeztem, akkor is szívesen fogadtak.
Érdeklődéssel figyelem ügyfélbarát akcióikat és már eddig is több esetben éltem a lehetőséggel. Időközben „több mint ügyfél” kapcsolat alakult ki köztünk, ahova csak tanácsért is szívesen megyek.

- Üdvözlettel: Hajdu Lajos

A Rover márkaszerviz 2005 óta megszűnt, ezért nem mindig egyszerű szervizelni. A közeli szervizem két hét szabadságon volt, amikor épp tönkrement a kuplungom és korábban a szélvédőmön talált hirdetés alapján a Hétvezér Autószervizhez vittem a kocsim, amit azóta sem bántam meg. A probléma megoldásában nem ismernek lehetetlent. A Rover 400-hoz többnyire felhasználhatók a korabeli Honda Civic alkatrészei, de nem minden esetben. Ilyenkor a szerviz készséges munkatársai, veszik a fáradtságot és ha kell, akkor a kocsimhoz alakíttatják a méretben kissé eltérő alkatrészt. Alapvetően mindent javítanak és semmire sem mondják azt, hogy vegyek inkább újat, de szakmai tanácsaik alapján azt is megteszem, ha indokolt. Nem az a céljuk, hogy lenyúlják a pénzem és soha többé nem menjek vissza, hanem, hogy anyagilag minél kedvezőbben ússzam meg, maximálisan elégedett legyek és következő alkalommal is hozzájuk vigyem a kocsimat szervizelni. Amit meg is teszek, ha a szükség úgy hozza.

- Tisztelettel: Ködöböcz Viktor

Régóta kerestem egy megbízható, megfizethető, de mégis minőségi autószervizt Debrecenben, ahol pontosan tudom mit, mikorra és mennyiért cserélnek ki garanciával az autómban. Ha a barátaim szervizt keresnek, gondolkodás nélkül a Hétvezér Autószervizt ajánlom, hogy legyen nekik is egy kedvenc szervizük.

- Varjú Tamás

Cégünk több éve áll partneri kapcsolatban Önökkel. Gépjárműveinket folyamatosan Önöknél szervizeljük. Karambolos gépkocsiijainkat ott javíttatjuk. Szolgáltatásaikkal maximálisan meg vagyunk elégedve. Pontos és precíz munkát végeznek mind karbantartásban, mind javításban. Folyamatosan nyomon követik a szervízelések, vizsgáztatások időpontjait. Rugalmasan alkalmazkodnak partneri igényeinkhez. Mind árban, mind minőségben jó tapasztalataink vannak. Továbbiakban is Önökkel kívánjuk megoldani gépjárműveink karbantartását és javítását.

- KE-SZO 2001 Kft.

Gyorsak, precízek, rugalmasak! Minden problémánkat helyben megoldanak legyen az szervizelés vagy karambolos javítás. Korrekt árakon dolgoznak és nem csak elméletben vállalják a garanciát munkájuk után!

- Nyírvákuum Kft. - Bíró Mihály

„Meghibásodott? Irány a márkaszerviz! Uram sajnos csak a visszapillantó komplett cseréjével tudjunk segíteni kb. 130.000 Forint + áfa + munkadíj! „. Sok-sok éve járok ebbe az autójavítóba, ahol kicserélték a tükör lapot, műanyag hegesztéssel a törést javították. Azóta is hibátlanul működik, zárójelben jegyzem meg az említett díj töredékéért. Nyugodt szívvel ajánlom Önnek is ezt a szervizt.

- Higénia Boltok Kft. - Ludman József

Társaságunk személygépkocsijainak szervizeléseit, valamint a karosszériajavításait évek óta Önök végzik. Ennek köszönhető, hogy járműveinket nem kell 300.000 km-es futásteljesítmény után sem lecserélnünk. Az cég munkatársai közvetlenek, segítőkészek, szakmailag kimagasló teljesítményt nyújtanak.

- Hajdú Volán ZRT. - Feczkó Róbert

Tisztelettel megköszönöm Önöknek azt a magas fokú odafigyelést és szakmai szakértői munkát,amit tapasztalok minden egyes alkalommal,amikor javításra,szervizelés viszem Önökhöz a cégautónkat. Külön örömömre szolgál hogy SMS-ben értesítenek, ha műszaki vagy zöldkártya lejárat következik. Ilyet az elmúlt évtizedekben senkitől, sehonnan nem kaptam. Ebben a rohanó világban rendkívül jól esik ez a törődés amit Önöktől kapok. Az autónkon elvégzett munkájukkal még soha nem volt minőségi problémánk! Gratulálok,csak így tovább!

- HERBÁRIA ZRT. Balmazújvárosi üzem - Pocsai Sándor üzemigazgató